RELUXA

Manapság az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb belső árnyékolási mód.

ROLETTA

Ablakra illetve falba szerelt cső, melyre anyag van tekerve. Egyre népszerűbb a belső árnyékolók körében.

SZALAGFÜGGÖNY

Elegáns belső árnyékolási rendszer, amely tökéletes választás nagy üvegfelületek árnyékolására is. Szerelhető mennyezetre klipszekkel, illetve oldalfalra konzolokkal. A lamellák forgatása gyöngylánccal, míg elhúzása nehezékkel ellátott zsinórral történik.

KÜLSŐTOKOS REDŐNY

Az alumínium lefutósínekben a speciális gumikéder vagy az egyedi kefetömítés biztosítja a halk működést. A folyamatos megvezetést a redőny lamellák végén elhelyezett arriterek biztosítják. A redőny stabilitását az utolsó alumínium redőny lamella után elhelyezkdő alumínium záróléc fokozza. Az alumínium redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a szálló rovarok ellen.

ALUMÍNIUM VAKOLHATÓ REDŐNY

Az alumínium vakolható külső tokos redőnyrendszernél a beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül így a vakolás után az extrudált szerviz lemezen kívül a tokrendszer már nem látható. Az esetlegesen felmerülő javítási munkák a szerviz fedél eltávolításával könnyen elvégezhetők.

ALU KÜLSŐTOKOS REDŐNY

Az alumínium redőnyrendszer a kiváló minőségű felhasznált alapanyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt külső behatolás ellen. Az alumínium lefutósínekben a speciális gumikéder vagy az egyedi kefetömítés biztosítja a halk működést. A redőny stabilitását az utolsó alumínium redőny lamella után elhelyezkdő alumínium záróléc fokozza.

Műanyag redőny

A hagyományos redőny típusok közül az egyik legelterjedtebb a külső tokos műanyag redőny, amely kiváló minőségű alapanyagokból készül, de alapjaiban egy egyszerűbb és szerényebb technikai lehetőségekkel rendelkező redőnyrendszer. A redőny tokszerkezete több rétegben porfestéssel kezelt acéllemez, amely vakolható kivitelben is alkalmazható. A tokvégek a redőny formája szerint készülhetnek PVC, illetve alumínium kivitelben is. A rovarháló kiakasztását a vezetősínek közt alul elhelyezkedő alumínium akasztó biztosítja. A redőnyök működtetése gurtnis vagy zsinóros automata alkalmazásával történik.

Call Now Button