TOLÓPÁLYÁS SZÚNYOGHÁLÓS RENDSZEREK

A tolópályás szúnyoghálós rendszereket általában nagy felületű nyílászáróknál alkalmazzuk. A tolópályás rendszerek profiljai extrudált alumíniumból készülnek amelyek garanciát jelentenek a minőségi elvárásainknak. A keret profil egy illetve kétpályás kivitelben készülhet. A szerkezet stabilitását a kiváló alapanyagokból előállított PVC és alumínium alkatrészek biztosítják. A rovarok elleni védelmet az ajtóprofilba húzható szőrkefe garantálja.

MOBIL RENDSZEREK

Az extrudált alumínium profilokból és kiváló minőségű PVC termékekből előállított rolós rendszerű szúnyogháló szinte bármilyen nyílászáróra. A termék üvegszál alapú, UV stabil, sűrű szövésű szürke színű hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

VÍZSZINTES SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZER

Az extrudált alumínium profilokból és kiváló minőségű PVC termékekből előállított rolós rendszerű szúnyogháló szinte bármilyen nyílászáróra.
Ajtóra felszerelhető vízszintes működtetésű renszer.
A termék üvegszál alapú, UV stabil, sűrű szövésű szürke színű hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít.
Mágnesszalag segítségével záródva tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen.
Gyártható egytokos és kéttokos kivitelben, gazdag színválasztékban.

FIX SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZER

A legegyszerűbb rovarvédelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, amelynek keretei készülhetnek extrudált alumíniumból illetve PVC-ből egyaránt. A különböző méretű keretprofiloknak köszönhetően esztétikus kialakítás és sokoldalú felhasználhatóság lehetséges. A háló anyagát tekintve egy kiváló minőségű, sűrű szövésű,szürke színű, tűzálló UV-stabil üvegszálas anyagból készül , melyet lehet cserélni, ha bármiféle mechanikai sérülés éri.

NYÍLÓAJTÓS SZÚNYOGHÁLÓ RENDSZER

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, amelyet leginkább bejárati és dupla szárnyú ajtóknál alkalmazunk. A szúnyogháló kerete zsanérok segítségével van a nyílászáróhoz rögzítve. A zsanérok maguktól biztosítják a szúnyogháló azonnali visszazáródását. A teljes, rovarmentes záródást a kereten körben elhelyezett szőrkeféknek köszönhető.

Call Now Button