Előzetes online árajánlatkérés – Ingyenes

Termékek mellett online árajánlat kérhető, ehhez elég ha az Ön által lemért szélességet, magasságot a termék mellett található „árajánlat kérés” résznél beírja valamint kiválasztható hogy redőnyre, szúnyoghálóra, párkányra, kivitelezésre szüksége van e az ügyfélnek.

Ezek alapján készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot amelyet pár napon belül megküldünk az Ön e-mail címére.

Amennyiben nem biztos abban hogy mely termékek azok amelyek az Ön elképzeléseit kielégítenék vagy egyedi igényei vannak akkor is kérhető előzetes árajánlat. Itt is meg kell adni egy szélességet, magasságot de lehetősége van leírni az igényeit, elképzeléseit és ezek figyelembe vételével készítjük el Önnek az előzetes árajánlatot.

Az előzetes árajánlat nem minősül ajánlat tételnek, helyszíni felmérés után készítjük el Önnek a végleges árajánlatot amely nagyban nem szokott eltérni az előzetes árajánlattól.

Felmérés

Az előzetes árajánlat elfogadása után INGYENESEN helyszini felmérést végzünk.

A felmérések során kérdezünk, mert csak a megfelelő információk birtokában tudunk minőségi munkát végezni.

Árajánlat készítés / termék megrendelés, gyártás elindítása

A felmérés során a gyártási paraméterek meghatározása után illetve az Ügyfél által kapott információk meglétével végleges árajánlatot készítünk Önnek, amely tartalmazza a hozzávetőleges gyártási időt ami alatt a termék elkészül. Mint minden gyártónál itt függ a gyártási idő az ún. szezonoktól amely során „főszezonban” hosszabb időt vesz igénybe de ezt Önnek jelezzük.

Persze NÉMELY gyártóknál lehetőség van a gyártó által meghatározott „sürgősségi” gyártásra felár ellenében. Igény esetén erről tájékoztatást adunk. A végleges árajánlat elfogadása után leadjuk a gyártásnak a megrendelést.

Kivitelezés

Termékek helyszínre szállítása.

Szakszerű beépítés.

Esetlegesen felmerülő újabb igények egyeztetése.

Szükség esetén visszajavítást is végzünk, az általunk kibontott  nyílászárók elszállítása.

Amikor az Ön terméke a gyártótól BIZTOSAN megérkezik felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk a kivitelezés időpontjával kapcsolatban (pl:ez függ új építés esetén a nyílászáró fogadására alkalmas nyílás készenléti fokától vagy egyéb más tényezőktől de ezt telefonos egyeztetés során lekommunikáljuk).

Garancia

Kivitelezési munkálatokra 1 év garanciát vállalunk.

A termék problémája esetén is a cégünk intézi a szavatosságot/garanciát.

Ezért is szerencsés, hogy termék és kivitelezés egy cégnél van mert bármilyen probléma estén nem kell külön-külön mindenkit felkutatni.

Call Now Button