Szolgáltatásaink

onlinajanlatkeres

Előzetes árajánlatkérés

A választott termékek, szolgáltatásokra előzetes árajánlat kérhető, ehhez elég, ha az ön által megadott méreteket megadja. „Ajánlatkérés” menüpontban kitölti adatait, az üzenetben pedig kérjük minél pontosabban írja le milyen termékre, szolgáltatásra tart igényt, hogy ajánlatunkat pontosan eltudjuk készíteni, az ön igényei alapján.

felmeres

Felmérés

Az előzetes árajánlat elfogadása után helyszíni felmérést végzünk, amennyiben igényt tart rá. A felmérések során kérdezünk, tanácsot adunk, javaslunk, hogy az igényeinek megfelelően tudjunk pontos, és részletes ajánlatot készíteni.

ajanlatkeszites

Árajánlat készítés / megrendelés, gyártás elindítása

A felmérést követően pontos árajánlatot készítünk, amely tartalmazza az esetleges változásokat. Az ajánlatban a megrendeléshez szükséges feltételek is megtalálhatóak lesznek.

kivitelezes

Kivitelezés

A megrendelt termékről - termékekről, szolgáltatásokról az ajánlatban, és a megrendeléskor tájékoztatást kap. Amint elkészült, felvesszük önnel a kapcsolatot a kivitelezési folyamatok leegyeztetésével kapcsolatosan. Szakembereink a legjobb tudásuk szerint végzik munkájukat, igyekezve az ön elképzelését megvalósítva.

garancia

Garancia

Kivitelezési munkálatokra 1 év garanciát vállalunk. A termékeinknél is cégünk intézi a jótállást, szavatosságot probléma esetén.

garancia

Karbantartás

Az általunk telepített termékek hosszú élettartamának biztosítása érdekében javasoljuk rendszeres karbantartási tevékenységek elvégzését. Ezek magukban foglalhatják a zsanérok és zárak olajozását, a nyílászárók tisztítását és az esetleges tömítések ellenőrzését. Rendszeres ellenőrzéssel és gondozással jelentősen meghosszabbítható a nyílászárók élettartama, valamint megőrizhető azok esztétikai és funkcionális értéke. Szakértő csapatunk szívesen segít önnek a karbantartási tevékenységekkel kapcsolatos kérdésekben, és igény szerint meg is szervezi a szükséges karbantartást, hogy nyugodt szívvel élvezhesse nyílászárói hosszú távú optimális működését és szépségét.